GE Oil & Gas bidrar i nærmiljøet

GE Oil & Gas bidrar i nærmiljøet

Det var både effektivt og livat i sansehagen på Østerås bo- og behandlingssenter da ingenøravdelingen til GE Oil & Gas hadde dugnad i hagen til Venneforeningen.

Det var både effektivt og livat i sansehagen på Østerås bo- og behandlingssenter da ingenøravdelingen til GE Oil & Gas hadde dugnad i hagen til Venneforeningen.

Det ble luket, lagt bark, plantet nye planter og gjort visse ommøbleringer i hagen, samt foretatt en oppjustering av turstien, da de ansatte fra GE Oil & Gas holdt dugnad i sansehagen som ble laget av Venner av Østerås bo- og behandlingssenter. 

Myriam Azmi jobber i Engineering avdelingen til GE Oil & Gas, og var prosjektleder når avdelingen holdt dugnad i sansehagen. - Både senteret, venneforeningen og våre gartnere ble veldige fornøyde med resultatet, så vi anser dette som et vellykket prosjekt, sa en smilende Myriam etter dugnaden.

Frivillig arbeid del av personalpolitikken i GE

Initiativet er en del av GE sin personalpolitikk, der ansatte koordinerer og utfører samfunnsnyttig arbeid med fokus på utdanning, miljø og helse, samt forskjellige prosjekter som bidrar til utvikling av lokalmiljøet. GE Oil & Gas har i underkant av 400 ansatte på sin avdeling i Bærum, og de ansatte har siden 2011 engasjert seg i forskjellige frivillighetsprosjekter med fokus på utdanning og utvikling i nærmiljøet.

– Vi har nå 7 aktive koordinatorer og mange ad hoc frivillige i bedriften som jobber med forskjellige prosjekter, sier Nadege Lindquist, som startet gruppen som kaller seg GE Volunteers.

– Dette er en fin måte for våre ansatte og bedriften til å gi noe tilbake til nærmiljøet. Det bidrar også til et positivt arbeidsmiljø at vi gjør andre ting sammen, enn det vi normalt gjør på jobben.

Andre flotte prosjekter for nærmiljøet

 

Eksempler på prosjekter som de ansatte på GE Oil & Gas sin avdeling i Bærum har bidratt til siden oppstarten i 2011: 

Arrangert karrieredag for elever på tre videregående skoler på GE sine kontorer i Sandvika
Bidratt som frivillige på Vivil lekene
Holdt tre dugnader på lokale sykehjem
Gitt kontormøbler til barnevernet og biblioteket
Samlet inn julegaver til Fattighuset i Oslo
Innsamlingsaksjon for Røde Kors sitt arbeid etter tsunamien i Japan
Innsamlingsaksjon til kreftavdelingen for barn på Oslo Universitetssykehus

 
GE Volunteers

 

 


Noen av våre tidligere deltakere
User Login
Don't have an account? Create one now!