Accessorize er Happy for Africa

Accessorize er Happy for Africa

Daglig leder i Accessorize Sandvika, Susann Carine Olsen, laget flere avtaler på FrivilligBørs 2011. En av avtalene var at Susann skulle være rådgiver, prosjektleder og koordinator for praktisk gjennomføring av arrangementet Happy for Africa, som ble arrangert den 25. august i Løkkehaven, Sandvika.

Daglig leder i Accessorize Sandvika, Susann Carine Olsen, laget flere avtaler på FrivilligBørs 2011. En av avtalene var at Susann skulle være rådgiver, prosjektleder og koordinator for praktisk gjennomføring av arrangementet Happy for Africa, som ble arrangert den 25. august i Løkkehaven, Sandvika.

Mye kommunikasjon og engasjement

 

- Vi startet med møter i mars, og har hatt seks møter og en del kommunikasjon pr mail og på Facebook i forkant av prosjektet. Vi i Accezzorize har bidratt med ca 20 timer med vår kompetanse og vårt engasjement i forkant av arrangementet, sier Susann Carine Olsen. 

- Vi i Accessorize prøver å ha mer åpenhet for å engasjere oss i ideelle saker, utover det vi til vanlig jobber med. Dette er både krevende, givende og engasjerende! Vi laget 5 avtaler på FrivilligBørs, hvorav to nå er gjennomført, to gjennomføres i løpet av høsten, og den siste er satt på vent inntil videre.

50-tallsfest på Gullhaug Bo- og behandlingssenter!

 

En av de andre avtalene som Accessorize inngikk på Børsen, var et samarbeid med organisasjonen Livsglede for Eldre fra Rud vgs og Gullhaug Bo- og behandlingssenter. Avtalepartene gikk sammen om å lage en 50-talls fest for beboerne på Gullhaug, med tidsmessig korrekt sminke, antrekk og musikalsk underholdning. 

Susann Carine Olsen fra Accessorize ga elevene fra Rud vgs en innføring i styling og sminke, og sammen stylet de beboerne opp til fest. - Mye av opplevelsen var å ¨fiffe seg opp¨ i perioden før festen. Da fikk vi opp forventingene, stemningen, mimring om filmer og helter på denne tiden og vi fikk beboerne til å samles til å få litt stast rundt seg, noe som virket veldig positivt for alle, sier Susann Carine om sitt bidrag til festen. - Det at vi som butikk kan være med å bidra i lokalmiljøet vårt, gjør at våre kunder og andre i samme bransje kan se oss som et godt eksempel. Hvis vi kan bidra til å gjøre dagen for andre bedre, vil forhåpentligvis andre kunne gjøre det samme. Det å kunne bruke noen timer på jobb og privat som senere gir et stort og positivt utslag for de som trenger det mest, er noe flere bedrifter budre tenke på å gjøre! , avslutter en glad og engasjert Susann Carine Olsen.

Gullhaug bo- og behandlingssenter i aksjon på FrivilligBørs 2011


Noen av våre tidligere deltakere
User Login
Don't have an account? Create one now!